WordPress

Den här bloggen existerar mest för att jag lite halvhjärtat och sporadiskt försöker lära mig något om WordPress. Igår klickade jag på alla automatiska uppdateringar som fanns. Det märkliga är att det fungerade. Jag är fortfarande förvånad.

Så frågade jag yngre kollega (ja jag har sådana, unga och kompetenta, de är snälla och får mig att känna mig som hundra år) om spam i kommentarer. Så löste hon det åt mig.

Vad ska jag göra nu då? Måste jag författa något slags inlägg här också? Jobbigt.

2 reaktion på “WordPress

  1. Humlan

    När jag har prickat av alla måsten som står på listan så tänkte jag flytta min blogg och jag tror att dom har WordPress där jag ska bo… då får jag fråga dig när jag inte fattar. För mig är du ung och kompetent.
    Om jag sedan ska skriva inlägg också har jag inte funderat över.

  2. Den där tjockisen

    Förut hade jag unga superduktiga tekniker som kollegor. Det kan jag sakna lite nu. Min nya kollega är sjukt trevlig, men klarar inte av att fixa en påminnelse till sig själv i telefonens kalender.

Kommentarer inaktiverade.